Mijn aanpak

Ik begin altijd met een kennismakingsgesprek. Waar loop je tegenaan? Waar heb je hulp bij nodig? Het is belangrijk om daar een helder beeld van te krijgen, zodat ik jou een persoonlijk begeleidingsprogramma kan bieden. Nadat jij de eerste stap hebt gezet - die de aller moeilijkst is - gaan we samen kijken waar ik jou bij kan helpen.

Waar liggen de kansen en mogelijkheden om je verder te helpen? Dit kan zowel op persoonlijk vlak als in je loopbaan. We onderzoeken wat jou in de weg zit: hoe kunnen we deze blokkades verminderen of zelfs helemaal wegnemen?

Ik draai er tijdens mijn coachingsgesprekken niet omheen. Ik wil het beste voor jou, en dat betekent soms dat je zaken - die je niet meer dienen - moet loslaten om verder te kunnen groeien. Duidelijkheid is nodig om jouw situatie goed en degelijk aan te pakken. Zodat je niet vervalt in oud gedrag, maar juist meer uit je leven haalt.

Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt bij mij en andersom. Er is een klik nodig om samen een zo groot mogelijk succes te kunnen behalen.

Afspraak maken
Responsive image
Gemaakt door: jurrienperdok.nl